Friday, December 14, 2012

کیک خامه ای به همراه میوه فصل





این کیک های خوشمزه با کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته شده درست شده ، میشه گفت بسیار بسیار مورد علاقه همه ما ایرانیهاست ، من قبلا یه پست کامل در مورد کیک اسفنجی نوشته بودم شما میتونید پایه کیک رو از کیک اسفنجی کیک باس درست کنید یا هم از دستور زیر.

لینک کیک اسفنجی کیک باس

http://chefjuliet.blogspot.de/2013/09/cake-boss.html

خوب بریم واسه  این کیک های خامه ای دلربا ..........

مواد لازم :

تخم مرع ۴ عدد

آرد ۱۰۰  گرم

شکر ۱۰۰  گرم

بیکینگ پودر ۱  ق چ

وانیل ۱  ق چ

آب جوش ۱/۴  لیوان

خامه فرم گرفته شده با طعم وانیل ۳ تا ۴ پیمانه

میوه فصل به مقدار کافی

شکلات آب شده یا سس شکلات به مقدار کافی

مربا یا شهد ۲ قاشق غذاخوری

 اول از همه فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم .
سفیده و زده را جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا کاملا فرم بگیره . این قسمت خیلی مهمه حواستون  باشه هیچ ذره ای از زرده وارد سفیده نشه .

خوب حالا زرده را باشکر و وانیل و آب جوش خوب بزنید تا کرم رنگ شود  باید بدونید که  یکی  از دلایل اسفنجی شدن کیک خوب زدن زرده ست. پس اونقدر بزنید تا شکر کاملا حل بشه و یه کرم یکدست و روشن بدست بیارید . آب جوش رو کم کم اضافه کنید چون اگه همه آب جوش رو بریزید یه بار زرده تخم مرغ میبنده و به قولی پخته میشه.

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و آن را کم کم به زرده اضافه کنید.

سفیده را توی زرده فولد کنید. یعنی مثل تا زدن عمل کنید. هم نزنید. قاشق چوبی را به صورت دورانی از پایین به بالا حرکت بدید . یادتون باشه که  باید خوب فولد کنید که هیچ گلوله سفیده ای نداشته باشید. این قسمت خیلی مهمه نباید حباب های سفیده تخم مرغ از بین بره واگر نه کیکتون سفت میشه .

ته قالب کاغذ روغنی بزارید  و مواد را خیلی آهسته تو  قالب بریزید .موقع ریختن توی قالب دقت کنید که خیلی آهسته اینکار رو انجام بدید که حباب ها خارج نشند .

تو  فر به مدت ۲۰ تا ۲۵  دقیقه قرار میزاریم

بعد از بیرون آوردن از فر باید کیک سرد بشه کاملا و بعد از قالب در بیارید .بهتر اینه که یک روز زودتر کیک رو درست کنید و روز بعد تزئینش کنید.

خوب حالا که کیمون کاملا سرد شده رو از واسط نصف میکنیم وکمی شهد یا مربا رو سطح کیک با برس  میمالیم تا کمی مرطوب بشه سطح کیکمون.

 خامه فورم گرفته شده رو که قبلا آماده کردیم رو سطح کیک میریزم و لایه دیگه کیک رو میزاریم روش . باز رو سطح کیک خامه میریزیم و میوه هایی که دوست دارید رو روش میزارید و هر جور که دوست داشتید تزیین میکنید ، روی میوه ها هم میتونید در آخر کمی شکلات آب کرده بریزید و اینجوری دیگه کیکتون به اندازه کافی خوشمزه شده و میزارید تو یخچال برای چند ساعت که حسابی خنک بشه و به قول خودم جا بیفته .

اگه از قالب مستطیلی واسه پخت کیک استفاده میکنید میتونید بعد از این که کیتون رو آمده کردید و تزیینشو انجام دادید برش بزنید برای هر نفر که سرو بشه .

نوش جان همتون

در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...