Thursday, January 16, 2014

کیک باقلوای









من اسم این کیک رو گذاشتم کیک باقلوای مستضعفی و باید بگم که اگه قرار باشه هر روز از این کیک بخورم سیر نخواهم شد.  کیکی که کاملا طعم باقلوا رو میده اما پر نشده از پسته, بادم, گردو و فقط  مقدار خیلی کمی برای پاشیدن روی کیک نیاز دارید و جالبه که یک کیک آسون و بسیار خوشمزه ست  .این کیک به دلیل مواد داخلش از نظر طعم شباهت خیلی زیادی به طعم باقلوا داره, طعمش  فوق العاده ست و بسیار لطیف و نرم. این کیک  منو یاد ایران میندازه,  طعم گلاب و هل عالیه تو این کیک انگار با هم دیگه زوج شدند و دست به دست هم دادند که یه کیک خوشمزه رو بسازند. این کیک باید یه حالت پوکی داشته باشه تا به خودش شیره شربت رو بگیره .

مواد لازم :

آرد ۱  پیمانه و نصفی 
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱  قاشق چایخوری
کره اب شده ۱۵۰گرم(یا ۱۰۰ گرم روغن مایع )
گلاب یک چهارم پیمانه
هل ساییده شده ۱ قاشق چایخوری
پودر بادام یا نارگیل ۴ قاشق غذا خوری در صورت دلخواه 
پودر گردویا پسته و بادام برای تزیین به مقدار کافی 

مواد لازم برای شربت:

گلاب یک چهارم پیمانه
شکر ۱  پیمانه
اب یک سوم پیمانه
عسل ۱ قاشق سوپخوری به دلخواه 
زعفران به مقدار کافی 

اول از همه فرمون رو طبق معمول روشن میکنیم رو درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد .

قالبمون رو گریس کاری میکنیم با کره و کمی آرد میپاشیم توش، میزاریم کنار.

شکر و تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و سپس کره آب شده یا روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم .
کمی هم میزنیم و گلاب و هل را اضافه میکنیم.

 بیکینگ پودر را با ارد مخلوط  میکنیم با الک تا پوک بشه و به مواد اضافه میکنیم.   تو این مرحله کم هم میزنیم فقط در حد یه دست شدن مواد. اگه دلتون میخواهد که چند قاشق پودر بادام یا پودر نارگیل هم اضافه کنید میتونید در آخر به این مایع کیک اضافه کنید.

مواد را در تو قالب 20 در 30 و یا قالبی که بزرگه و ترجیحا مستطیل شکل که  قبلا چرب کرده ید بریزید و بزارید تو فر بمدت ۴۰ تا ۵۰  دقیقه تا رویه کیک طلایی بشه و بپزه .

وقتی کیک پخت از تو فر درش بیارید و بزارید تا سرد بشه.

شربت:

شکر و اب را روی حرارت قرار میدیم وقتی شکر حل شد عسل را اضافه میکنیم و بعد گلاب را وقتی مواد یکی دو جوش زد شربت اماده است. و در نهایت مقداری زعفرون به این شربت اضافه میکنیم.

کیک رو کمی با چنگال میزنیم یعنی چنگال رو تو کیک فرو میکنیم چند جا تا حفره باز بشه واسه این که شربت کاملا بره تو خورد این کیک. بعد شربت داغ را روی کیک خنک شده بریزید. بزارید یه ساعت یا هم بیشتر تا شربت کاملا بره به خورد کیک و خنک بشه.  میتونید کیک رو اگه تو قالب مستطیلی پختید به صورت لوزی با کارد برش بزنید. این کیک با چای عالی میشه .من این کیک رو دوست داشتم با یه یا ٢ قاشق خامه فرم گرفته شده سرو کنم شما میتونید از خامه فرم گرفته شده استفده کنید یا هم بستنی وانیلی. 

یه قالب کیک گرفتم واسه رونیکا اندازه کف دست اینقدر کوچولو و دلربا که وقتی کیک توش میپزی حسابی ذوق زدت میکنه ، و این شد نتیجه کار آشپز کوچولوی من تو قالب فسقلیش، نمیدونید چه لذتی داره آشپزی کنار یه دخترک مهربون ، کنجکاو و شیطون، در ضمن این کیک باقلوا رونیکا هم تو قالب کوچولوش بی نهایت خوشمزه بود.



پینوشت: 

توصیه میکنم حتما حتما این کیک رو درست کنید شاید این کیک هم برای شما یکی از بهترین کیک های بشه که تاحالا خوردید همونطوری که واسه من تو لیست ٥ تا کیک برتر قرار گرفته.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...