Saturday, February 22, 2014

املت اسفناج





نگاه کنید شدند مثل دو تا گل آفتابگردون میون یه بوته زار سرسبز.

من اغلب اسفناج فریزری رو از فروشگاه ALDI یا LIDEL و یا NETTO میگیرم که به صورت مکعب یا دایره تو بسته های نیم یا ۱ کیلویی فروخته میشه. البته اینجا تو آلمانی بسته های پاکتی اسفناج ریز شده هم هست که با خامه هست و خیلی هم ارزونه ، اونم خیلی خوشمزست بخصوص اگه باهاش کوکو درست کنید. این هم یه املت ساده و خوشمزه ست ویژه کسانی که عاشق اسفناج هستند و از همه مهمتر واسه سلامتیشون ارزش زیادی قائل هستند.


مواد لازم :

اسفناج تازه یا فریزری به مقدار کافی 

روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار کافی 

تخم مرغ ۲ عدد 

پیازچه یا پیاز به مقدار کافی 

سیر به مقدار کافی 

نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه 



من اسفناج رو که فریزری بود رو تو ماهیتابه ریختم با یکی دو قاشق آب تا نرم بشه، بهش کمی روغن زیتون اضافه کردم و کامی پیازچه و سیر خورد شده. تفت دادم در حدی که زیاد سرخ بشه و ۲ تا تخم مرغ خوشگل هم شکوندم توش . روش هم کمی فلفل سیاه وفلفل قرمز، نمک ریختم که خوشمزه تر بشه. من با خوردن این صبحانه ساده و مقوی کل روز احساس سیری میکردم.

به همین سادگی نوش جانتون 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...