Thursday, December 25, 2014

پای خرمالو








داستان خرمالو گرفتن من که یادتونه؟ بله این هم از کارهای خوشمزه ای بود که من با اون یه خرمالو ها انجام دادم . خوردن این پای خرمالو رو به همتون پیشنهاد میکنم چون به نظرم از همه پای هایی که تاحالا درست کرده بودم این واقعا خوشمزه تر بود. تا فصل این میوه نازنین تموم نشده حتما این پای رو درست کنید و لذتش رو ببرید. این پای خیلی آسون درست میشه شیاد آسونترین پای که تاحالا درست کردید و وقت زیادی از شما رو نمیگیره.

مواد لازم برای کراست پای :
بیسکویت خورد شده ۱ پیمانه و نصفی ( از بیسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو استفاده کنید)
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره آب شده نصف پیمانه


مواد لازم برای پر کردن پای :
خرمالو خورد شده ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه و نصفی
بکینگ سودا یا جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری ( در صورتی که بکینگ سودا نداشتید از همین مقدار بکینگ پودر استفاده کنید)
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده نصف پیمانه
شیر ۱ پیمانه و نصفی
دارچین ۲ قاشق چای خوری
گردو نصف پیمانه در صورت دلخواه
خامه شیرین شده و یا بستنی به مقدار دلخواه

پیمانه من همیشه لیوان دسته در فرانسوی هاست که تو خونه بیشتر ما ایرانیها پیدا میشه و اغلب چای توش میخوریم.


۱. خوب اول از همه همه مواد کراست رو با هم مخلوط میکنیم و تو قالب مورد نظرمون پهن میکنیم . میزاریم که بپزه تو فری که دماش ۳۷۵ درجه فرنهیت یا ۱٩٠رجه سانتیگراده و برای ۱۵ دقیقه. یادتون نره که فر رو نیازی نیست که از قبل گرم کرده باشید.

۲. خرمالو ها رو له میکنیم تو غذا ساز یا میکسر و هم موادی که گفته شده رو اضافه میکنیم به خورمالوها مثل آرد، تخم مرغ، شکر، کره، بکینگ پودر و بکینگ سودا. دارچین، شیر، وانیل، نمک و به مدت ۱ دقیقه مخلوط میکنیم. چقدر آسون !!!!

۳. وقتی همه این مواد رو مخلوط کردیم گردو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گردو مخلوط بشه.

۴. حالا این مخلوط رو توقالب کراستی که قبلا پختیم میریزیم و میزاریم تو فری که دماش رو تنظیم کردیم روی ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٠ درجه سانتیگراد وبه مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه. زمانی که چک کردیم با چاقو یا چوب کبریت واست پای که تمیز بیرون بیاد یعنی پای ما آمادست .

٥. وقتی از فر میاد بیرون خیلی پف داره اما کم کم پوفش میخوابه. مقداری بستنی و یا خامه ای که قبلا با وانیل و شکر زدید روش میزارید و سرو میکنید.

نوش جان






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...