Friday, May 27, 2016

Blueberry Jogurt Pie پای ماست بلوبری


پست دیشب که یادتونه؟ این نتیجشه😊😊 اول خمیر کراستش رو درست کردم , رسپیش تو وبلاگم موجوده اما اگه وقت نداشتید میتونید از کراست های حاضری استفاده کنید. تو آلمان مطمئنم که فروشگاه روه، آلدی و کافلند دارند.
خوب داشتم میگفتم وقتی کراستم رو آماده کردم. واسه سس هم یک بسته خامه دویست گرمی رو با کمی شکر و وانیل هم زدم تا سفت بشه و بهش یه بسته ماست بلوبری نیم کیلویی اضافه کردم و اندازه دو مشت بلوبری تازه که این روزها فصلشه. کمی هم زدم و ریختمش روی خمیر کراستی که کاملا سرد شده بود. میذاریمش تو فریز برای حداقل 2 تا 4 ساعت. قبل از سرو هم یه نیم ساعت زودتر درش بیارید تا یخش کمی باز بشه.

برای تزیین هم چند دونه بلوبری رو با کمی شکر و یه کوچولو آب پختم تا رنگش در بیاد و غلیظ بشه.
نوش جان
موزیکی که گوش دادم:  Gazebo - rainy day
حتما گوشش کنید 😙😔

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...