Sunday, December 9, 2012

Hershey's Chocolate Cake کیک شکلاتی هرشیز







از خوشمزه ترین کیک های شکلاتی که تا حالا خوردم و از کیکهای شکلاتی معروف دنیاست.

تو یه روز سرد زمستونی که کلی برف اومده این کیک شکلاتی با یه لیوان نسکافه بد جور میچسبه .
بافت این کیک مرطوب و نرمه و هر کسی که عاشق شکلات هست این کیک واسش بهترین انتخابه . یادم رفت بگم که خیلی خیلی آسون درست میشه پس هر کسی که مبتدی هم هست میتونه این کیک رو درست کنه .

مواد لازم :


۱/۲ پیمانه روغن مایه 


۱ پیمانه آب جوش 


۲ عدد تخم مرغ 


۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ سودا 


۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر 


۱چایخوری نمک 


۱ و ۳/۴ پیمانه آرد 


۲ قاشق چایخوری وانیل 


۲ پیمانه شکر 


۳/۴ پیمانه پودر کاکائو هرشریز  Hershey's ( میتونید از هر نوع پودر کاکائو دیگه ای هم داشتید استفاده کنید )

۱ پیمانه شیر 

مواد لازم برای کرم شکلاتی روی کیک :

۱/۲ پیمانه کره بی نمک یا مارگارین 


۲/۳ پیمانه پودر کاکائو 


۳ پیمانه پودر شکر 


۱/۳ پیمانه خامه یا شیر ( خامه لازم نیست که فورم گرفته شده باشه )


۱ قاشق چایخوری وانیل 




۱.اول از همه فرمون رو روشن میکنیم تا حسابی داغ بشه ، میزاریمش رو درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد .


۲.همه مواد خوشکمون رو از جمله آرد ، شکر، بکینگ پودر، بکینگ سودا، نمک ، و پودر کاکاوئی رو با هم قاطی میکنیم .


۳.بعدش تخم مرغ شیر و روغن رو اضافه میکنیم و با سرعت متوسط همزن برقی ۲ دقیقه هم میزنیم  اگه با همزن دستی میخواهد هم بزنید برای ۳ دقیقه هم بزنید .

۴. یک پیمانه آب جوش رو اضافه میکنیم و برای ۱ دقیقه دوباره هم میزنیم .

۵ . مایه کیک رو داخل دو تا قالب ۹ سانتیمتری (که از قابل گریس کاریش کردیم با کره و آرد پاشیدیم) روش میریزیم . میتونید از یه قالب استفاده کنید و به جای این که به قالب آرد بپاشید پودر کاکاوئی بپاشید.

۶. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میزاریم بپزه ، شاید احتیاج داشته باشه بیشتر تو فر بمونه ، هر زمانی که یه چوب کبریت وسط کیک فرو کردید و تمیز اومد بیرون یعنی کیک ما آمادست .

۷. میزاریم تو قالبش بعد از این که از توفر در آوردیم به مدت ۱۰ دقیقه بمونه تا سرد بشه 




خوب تو این مدتی که کیکمون سرد بشه ما روکش کیکمون رو آماده میکنیم . من واسه این کیک از این روکش استفاده نکردم چون کره نداشتم و از یه کریم دیگه ای که داشتم استفاده کردم ، این کریمی که رسیپیشو در پائین میخونید کریم خوش فرمیه و شل نیست مثل خامه فرم دار میشه که باهاش میتونید تزیین هم کنید .


۱. کره رو به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم 


۲. پودر کاکائوی رو بهش اضافه میکنیم 


۳. به طور متناوب یعنی آروم آروم شیر یا خامه و پودر شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حسابی هم میزنیم تا کریممون پوف بکنه . تو این مرحله خوب هم میزنیم تا یه کریم پف کرده و سبکی رو داشته باشیم . میتونید از میزان پودر شکر کم کنید اگه زیاد دوست ندارید شیرین بشه .

این کریم رو روی کیک میمالیم و روش اگه دوست داشتید پودر کاکوئی الک میکنیم .

من واسط کیکم یه مقر خامه فورم گرفته شده ریختم که این سلیقه ای هستش و شما میتونید از همین خامه که اینجا دستورشو گذاشتم بریزید یا هر کریم دیگه ای که دوست داشتید .

به همین راحتی کیک ما آمادست 

پینوشت :

من معمولا از مراحل کار از دوربین گوشیم استفاده میکنیم و واسه عکس گرفتن از نتیجه کار از دوربین اصلیم، باور کنید یه مقدار تنبلیم میشه دوربین خیلی سنگینه و ترجیح میدم از دوربین آیفون استفاده کنیم که راحت تر و دم دست تره .


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

2 comments:

gilda said...

سلام دوست عزیز ، خسته نباشد ، و مرسی بابت پستهای جدیدتون
خواستم بگم که حجم عکسهاتون خیلی خیلی بالاست و واسه من که تو آلمان هستم ، به راحتی باز نمیشه ، چه برسه به اونهای که ایران هستند

mahi said...

ba salam.juliet joon ba jaye kara cha chozi mitonam jiy gozin konam.ba tashakor az pag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...